Pyöräkuormaajan vuokraus

Pyöräkuormaajan vuokraus vaivattomasti Pestok Oy:ltä.

Pestok Oy kiinteistöhuollon alan yrityksenä pyrkii palvelemaan asiakkaitaan mahdollisimman kattavasti. Kiinteistönhoidon peruspalveluiden sekä talonmiespalveluiden ohella meillä on mahdollisuus tarjota asiakkaille lisäpalveluna mm. pyöräkuormaajan vuokraus. Kun tarvetta on puutarhan muutostöissä, pienissä kaivuutöissä sekä muissa maanmuokkaus töissä, meiltä saa vuokrattua monipuoliseen käyttöön pyöräkuormaajan. Monipuolinen kalusto on meidän vahvuutemme ja täten pystymmekin vuokraamaan niin pienempiä kuin järeämpääkin kalustoa asiakkaiden tarpeisiin. Kramer-pyöräkuormaaja on ollut Pestokin vakiokalustoa alusta lähtien ja olemme huomanneet näiden koneiden monipuolisen käytön sekä kestävyyden kovassakin käytössä.

Pyöräkuormaajan vuokraus moneen eri käyttötarkoitukseen

Miksi tehdä maansiirtotyöt käsivoimin, kun voi vuokrata käyttöönsä koneellista apuvoimaa? Puutarhatyöt hoituvat kevyesti ja nopeutetulla aikataululla kun otat meihin yhteyttä ja etsimme parhaan ratkaisun kalustostamme toiveittesi perusteella. Perinteisten maanmuokkaus töiden ohella pyöräkuormaajaa on mahdollista vuokrata mm. erilaisten paalien siirtoon.

Pyöräkuormaaja on oiva valinta, kun haluat helpottaa mm. pihakivetystä tehtäessä lavojen siirtelyä. Turha voimistelu jää itseltä pois, kun otat apuun trukkipiikeillä varustellun pyöräkuormaajan. Kramer pyöräkuormaajat ovat puutarhatiimimme luottokalustoa, kun lähdetään maisemoimaan asiakkaidemme pihoja ja puutarhoja. Isojen kivien sekä puiden siirto onnistuu myös Kramer- pyöräkuormaajaa apuna käyttäen.

Katso alta pyöräkuormaaja vaihtoehdot ja ota yhteyttä.

Pyöräkuormaajan vuokraus Pestokilta
Kalustomme esillä Pestok-Päivän aikaan Tuusulan kalustohallilla. Asiakkaat pääsivät testailemaan pyöräkuormaajan ohjaamista ja lisävarusteiden käyttöä.

Pyöräkuormaajaan on mahdollista saada tarvittavat lisävarusteet tarpeesta riippuen. Annamme mielellämme apua oikean kokoisen pyöräkuormaajan vuokrauksessa, joka vastaa parhaiten asiakkaan käyttötarkoitusta. Kramer- pyöräkuormaajaa on helppo kuljettaa, mutta meiltä saa myös tarvittaessa ammattitaitoisen kuljettavan avuksi.

Kuljetamme pyöräkuormaajan kohteeseen asiakkaan toiveiden mukaan. Kauttamme tapahtuva pyöräkuormaajan vuokraus on varsin joustavaa, voit vuokrata kuormaajan vuorokaudesta kuukausiin.

Pyöräkuormaajan voi vuokrata pääkaupunkiseudulla, sopimuksen mukaan myös muualle Suomeen, soita ja kysy lisää.

Pestokin vuokraamat pyöräkuormaajat

Pyöräkuormaajan vuokrauksen hinnasto

Kramer Allrad 350  139 € / vrk 595 € / vko
Kramer Allrad 750 159 € / vrk 695 € / vko
Yanmar Vi050 + Tilt 189 € / vrk 800 € / vko

Pyöräkuormaajan vuokraus - Ota yhteyttä

Voit olla meihin suoraan yhteydessä tai vuokrata kalustoa nettisivujemme kautta.

Ota yhteyttä // Pyöräkuormaajan vuokraus

Jarmo Tuominen

Jarmo Tuovinen

Teollisuusyksikön päällikkö

Tuotanto-ja toimitilahuoltopalvelut / Kaluston vuokraus ja vaihtolavat

020 793 1027
- tai - 


Ota yhteyttä »